Ο ισχυρός φορητός ατμοποιητής και ο πανούργος (συν) είναι οι δύο φορητοί ατμοποιητές του κατασκευαστή Storz και Bickel.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα, να γνωρίζουν ότι η εταιρεία είναι πρωτοπόρος και ηγέτης της αγοράς στον ψεκασμό ξηρών φυτών!

Οι ατμοποιητές τους είναι οι πιο γνωστοί και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, μακράν.

Αλλά στη συνέχεια, ποιος φορητός ατμοποιητής είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες σας μεταξύ Crafty και Mighty;

Εδώ είναι το συγκριτικό μας / σύγκριση για ισχυρούς ατμοποιητές VS Crafty!

Αυτό δεν είναι μια δοκιμή, αλλά μόνο μια σύγκριση!

υπόδειγμα δυνατός Μάγκας
δημιουργός Στορζ και Μπίκκελ Στορζ και Μπίκκελ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑς 2014 2019
σημείωση 18.5/20 18.4/20
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ €290 €298
Τύπος ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΉ Φορητός ατμοποιητής Φορητός ατμοποιητής
κύπελλο Κράμα αλουμινίου Κράμα αλουμινίου
ΠΊΝΑΚΑς ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΏΝ 40C-210C 40-210oC
ΤΎΠΟΙ VEGETAUX Φυτά και συμπυκνώματα Φυτά και συμπυκνώματα
ΤΎΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΤΉΡΩΝ Μεταφορά και αγωγιμότητα Μεταφορά και αγωγιμότητα
ατμός φρέσκος φρέσκος
ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ 2 Accus σταθερός 1 Σταθερό Accu
ΧΡΉΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗς ΦΌΡΤΙΣΗς Ναι Ναι
μέγεθος 14cm-8cm-3cm 11cm 5.7cm 3.3cm
βάρος 230g 134g
ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉς 2 χρόνια 3 χρόνια

Συγκριτής Ισχυρός εναντίον Crafty: Αξιολόγηση

Ισχυρό σπρέι αξιολόγησης Πανούργος χαρακτηρισμός ψεκασμού
ΑΝΑΛΟΓΊΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑς/ΤΙΜΉς 19/20 19/20
ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΑΤΜΟΎ 29/30 29/30
ΠΟΣΌΤΗΤΕς ΑΤΜΟΎ 9.5/10 9/10
ΠΊΝΑΚΑς ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΏΝ 9/10 9/10
ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝΟΜΊΑ
9/10 8,5/10
ΧΡΌΝΟς ΠΡΟΘΈΡΜΑΝΣης 8/10 8,5/10
ΕΡΓΟΝΟΜΊΑ/ΧΡΗΣΗ 9/10 9/10
ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΑΠΌ 100 92,5/100 92/100

Ισχυρό εναντίον Crafty: Η απόδοση ατμού

Τόσο το Crafty όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του ο Ισχυρός είναι εξοπλισμένοι με το ίδιο υβριδικό σύστημα θέρμανσης μεταφοράς και αγωγιμότητας.

Εάν ο θερμαντήρας αγωγιμότητας εξασφαλίζει συνεχή παραγωγή ατμού, η θέρμανση μεταφοράς προσφέρει έναν πλούσιο και καλαίσθητο ατμό γεμάτο φινέτσα, θα επιστρέψουμε σε αυτό στο επόμενο κεφάλαιο.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με μονάδα ψύξης για να δροσίζουν και να φιλτράρουν τον ατμό πριν καταναλωθεί, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση γεύσης!

Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ένας πλούσιος και αρωματικός ατμός, σε μεγάλο όγκο και με πυκνότητα.

Η φήμη των ατμοποιητών Storz και Bickel είναι αρκετά δικαιολογημένη, δεν θα βρείτε μια συσκευή ικανή να προσφέρει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να διαχωρίσετε το Mighty από το Crafty – όσον αφορά την απόδοση ατμού, επειδή θα δώσουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα!

Αναλυτικά, η Μονάδα Ψύξης του Crafty θα αποτελείται από πλαστικό PEEK ιατρικής ποιότητας, ένα εξάρτημα που είναι πιο ανθεκτικό στη θερμότητα και υποτίθεται ότι δροσίζει καλύτερα τον ατμό…

Δεν ένιωσα καμία διαφορά, ίσως ξεχωρίζει όταν το vapo είναι πραγματικά ζεστό αλυσοδέοντας τις συνεδρίες …

Ισχυρός εναντίον crafty: Αποδοτικότητα εξαγωγής

Όπως είπαμε ακριβώς παραπάνω, οι crafty και ισχυροί ατμοποιητές είναι εξοπλισμένοι με το ίδιο υβριδικό σύστημα αγωγιμότητας και θέρμανσης μεταφοράς.

Η θέρμανση αγωγιμότητας συνεπάγεται ότι η μονάδα βρίσκεται σε άμεση επαφή με το στοιχείο του θερμαντήρα για την παραγωγή ατμού, ενώ μια ροή ζεστού αέρα διέρχεται από το φυτό χωρίς επαφή με το στοιχείο του θερμαντήρα για μεταφορά.

Ενώ η θέρμανση αγωγιμότητας παράγει συνεχή ατμό, είναι σημαντικό να διαχειριστείτε την εισπνοή του με θέρμανση μεταφοράς, καθώς είναι αυτή που μεταφέρει τη διάσημη ροή αέρα για την εξαγωγή του φυτού.

Οι ατμοποιητές Storz και Bickel συνδυάζουν αυτούς τους δύο τύπους θερμαντήρων για να παράγουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Είναι αλήθεια ότι το φυτό καταναλώνεται ομοιόμορφα χωρίς την ανάγκη να χυθεί στο μπολ, μια ποιότητα σπάνια στο μέσο της εξάτμισης …

Εάν είναι εύκολο να πούμε ότι οι vapos Storz και Bickel είναι εξοπλισμένοι με το καλύτερο σύστημα θέρμανσης στην αγορά, είναι δύσκολο να τα χωρίσετε επειδή έχουν το ίδιο!

Crafty εναντίον Mighty: Έλεγχος θερμοκρασίας και πίνακας

Η επιτροπή θερμοκρασίας ενός ατμοποιητή βοηθά στον καθορισμό των φυτών που θα είναι σε θέση να εξατμίσει και αν προσφέρει επομένως τη δυνατότητα άσκησης φυτικής ιατρικής (φάρμακο από φυτά).

Πράγματι, ορισμένα φυτά είναι εύθραυστα και απαιτούν θερμοκρασίες που θεωρούνται χαμηλές (λιγότερο από 150oC) όπως μέντα ή καπνός.

Ενώ άλλοι απαιτούν υψηλότερες θερμοκρασίες, όπως κάνναβη (180oC) ή συμπυκνώματα φυτών που συχνά απαιτούν θέρμανση σε περισσότερους από 200oC για την άσκηση αρωματοθεραπείας.

Στην περίπτωση του Crafty and Mighty, το εύρος θερμοκρασίας είναι 40 έως 210 βαθμοί Κελσίου, καθιστώντας δυνατή την άσκηση φυτικής ιατρικής με όλα τα φυτά και αρωματοθεραπεία.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η θερμοκρασία προγραμματίζεται σε βαθμό με τη βοήθεια μιας οθόνης και δύο κουμπιών απευθείας στο Mighty, ενώ αυτό γίνεται με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth για το Crafty …

Έτσι, αν και οι δύο συσκευές εμφανίζουν τον ίδιο πίνακα θερμοκρασίας, ο έλεγχός του είναι πολύ πιο βολικός και εύκολος με το Mighty!

Ωστόσο, οι δύο λειτουργίες "ώθησης" του Crafty του επιτρέπουν να προσθέσει 15oC στον θερμαντήρα βάσης ή θερμότητα απευθείας στους 210oC, γεγονός που προσφέρει λίγη ευελιξία.

Ισχυρό εναντίον Πανούργου: Αυτονομία

Το Mighty είναι εξοπλισμένο με δύο σταθερές μπαταρίες 18650 (μη αφαιρούμενες) που προσφέρουν μια σειρά περίπου 1 ώρα και μισό, αρκετές για να εξατμίσουν μέχρι και περίπου 7 δόσεις φυτών.

Αυτή η αυτονομία είναι ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο, οπότε μπορούμε να το θεωρήσουμε καλό …

Επιπλέον, το Mighty λειτουργεί κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ακόμη και όταν οι μπαταρίες είναι εντελώς άδειες, κάτι που είναι πραγματικά βολικό και μπορεί να σώσει τον vapophile σε κίνδυνο!

Το Crafty είναι εξοπλισμένο με μόνο μία σταθερή μπαταρία που φτάνει σε μια ώρα διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να εξατμίσει έως και περίπου 5 δόσεις φυτών.

Το Crafty μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της φόρτισης, υπό την προϋπόθεση ότι η μπαταρία δεν είναι εντελώς άδεια (αν ναι, θα χρειαστούν 20 λεπτά φόρτισης).

Τέλος, το Crafty είναι εξοπλισμένο με υποδοχή USB για φόρτιση, γεγονός που το καθιστά πιο βολικό σε αυτό το θέμα από το Mighty και την ιδιόκτητη πρίζα του!

Ισχυρό VS Crafty: Εργονομία

Το πιο συνηθισμένο παράπονο που μπορείτε να ακούσετε για το Mighty είναι περίπου το μέγεθός του.

Πράγματι, είναι μεγάλο (και όχι πραγματικά όμορφο) αλλά γι 'αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό …

Μπορεί να δει κανείς ότι το σπειροειδές στοιχείο θερμαντήρα και το κύκλωμα αέρα /ατμού είναι μονωμένα από μπαταρίες και ηλεκτρονικά, εξασφαλίζοντας έναν καθαρό και ιατρικό ατμό.

Επιπλέον, τα πτερύγια διάχυσης θερμότητας (όπως σε ένα καλοριφέρ) παρέχουν βέλτιστη ψύξη για να αποφευχθεί η ύπαρξη θήκης βρασμού στο χέρι και ατμού που ξεφλουδίζει τους αεραγωγούς!

Επιπλέον, η λαβή του είναι καλή και το βάρος του δεν είναι τόσο βαρύ (υπάρχουν λιγότερο μεγάλοι αλλά βαρύτεροι ατμοποιητές όπως το φάντασμα MV1 εύθραυστο επιπλέον) και η χρήση του είναι πολύ εύκολη με την οθόνη και τα κουμπιά του.

Συνοψίζοντας, το μόνο ελάττωμά του είναι μια ποιότητα …

Ωστόσο, εάν η μορφή του είναι πραγματικά αντιπαθητική σε εσάς, είναι βέβαιο ότι το Crafty θα ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες σας σε αυτό το θέμα.

Με λιγότερη μπαταρία και οθόνη ελέγχου θερμοκρασίας, η μορφή Crafty έχει σχεδιαστεί για να χωράει σε όλες τις τσέπες και ακόμη και στις μικρότερες!

Έτσι, εάν η οθόνη ρύθμισης και η εμβέλεια φαίνονται δευτερεύουσες στο μέγεθος του ατμοποιητή, είναι το Crafty που χρειάζεστε!

εν ολίγοις

Οι ατμοποιητές Storz και Bickel δεν είναι οι πιο γνωστοί στην αγορά για το τίποτα, είναι απλά οι καλύτεροι.

Έτσι, οι Crafty και Mighty είναι οι δύο καλύτεροι φορητοί ατμοποιητές, και ένας από τους δύο θα καλύψει τέλεια τις ανάγκες σας, υπό την προϋπόθεση ότι το πορτοφόλι σας μπορεί να το αντέξει οικονομικά.

Πράγματι, ο προϋπολογισμός τους δεν δίνεται και μπορεί μερικές φορές να κατευθύνει τον χρήστη προς ένα μοντέλο φθηνότερο, αλλά συχνά σε χαμηλότερη αξία για τα χρήματα επίσης …

Όπως λέει η γιαγιά μου, είμαι πολύ φτωχός για να αγοράσω φτηνά επειδή δεν διαρκεί ή δεν εξυπηρετεί!

Επίσης, αν έπρεπε να επιλέξετε μεταξύ τους και η επιλογή σας θα ήταν κυρίως στο μέγεθος της συσκευής, το Crafty θα ήταν η λύση.

Από την άλλη, εάν το μέγεθος δεν είναι προτεραιότητα αλλά μάλλον η ευκολία χρήσης ή / και η αυτονομία των μπαταριών, θα ήταν φυσικά το Mighty που θα χρειαστείτε!