Η Γαλλία είναι σημαντικός παράγοντας στη διεθνή πολιτική.

Με μακρά ιστορία και εδάφη σε όλο τον κόσμο, μπορεί να ειπωθεί ότι η χώρα απολαμβάνει έναν ορισμένο πολιτιστικό και υλικό πλούτο.

Εάν η τεχνογνωσία μας απευθύνεται σε τομείς που δεν είναι πάντα καλοπροαίρετοι (όπως ο εξοπλισμός) και αν λάμψουμε από την έλλειψη θάρρους μας σχετικά με την κάνναβη και τους χρήστες της …

… Ορισμένοι από εμάς δεν υποχωρούμε και προσπαθούμε να συμμετάσχουμε στη συλλογική προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα που ενεργοποιεί πολλές χώρες σήμερα!

Αυτές περιλαμβάνουν την ειδησεογραφική εφημερίδα Newsweed, τις ενώσεις Κάνναβη – Libertés (επί του παρόντος NORML) και Κάνναβη Χωρίς Σύνορα, καθώς και τους κατασκευαστές ατμοποιητών Herborizer και Γαλλικό Ατμοποιητή Αφής (FTV).

Αυτό είναι ακριβώς το τελευταίο που μας ενδιαφέρει σε αυτό το άρθρο!

FTV: Κατασκευαστής κατασκευασμένος στη Γαλλία

Γαλλικός ατμοποιητής αφής είναι ένας γαλλικός κατασκευαστής, παριζιάνικος επιπλέον.

Αυτό εξηγεί το στυλ του εμπορικού λογοτύπου τους, που αντιπροσωπεύει έναν Πύργο του Άιφελ και τα αρχικά της μάρκας.

Αυτοί οι λάτρεις της εξάτμισης και της κάνναβης ανέπτυξαν για πρώτη φορά τα προϊόντα τους γύρω από ατμοποιητές Storz και Bickel!

Ωστόσο, σύντομα άρχισαν να αναπτύσσουν αντικείμενα για άλλους ατμοποιητές, όπως το Dynavap μεταξύ άλλων.

Για παράδειγμα, θα αναφέρουμε το καθολικό κυλινδρικό bubbler τους, συμβατό με όλα τα βύσματα SG 14mm.

Το εμπορικό σήμα και ο σχεδιασμός είναι επομένως γαλλικά, αλλά ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, η παραγωγή είναι ασιατική.

Ωστόσο, ένα φινίρισμα ποιότητας μπορεί να παρατηρηθεί σε αντικείμενα FTV από το μεταλλουργικό πεδίο.

Μεταλλουργία, το ταλέντο του FTV

Πράγματι, είναι το έργο των μετάλλων που κάνει το αποκορύφωμα του γαλλικού ατμοποιητή αφής.

Αυτές περιλαμβάνουν και τις δύο εκδόσεις της μονάδας ψύξης από ανοξείδωτο χάλυβα για το Mighty, καθώς και το Crafty.

Αλλά και την επιχρυσωμένη κάψουλα doseuse τους!

Ισχυρή/πανούργα ανοξείδωτη μονάδα ψύξης

Καλοφτιαγμένα, με φινίρισμα που θυμίζει το νύχι του Storz, αλλά σε ένα πιο ευγενές και ανθεκτικό υλικό, είναι επίσης πιο αποτελεσματικά.

Πράγματι, τα συστήματα ψύξης ατμού τους έχουν επιμηκυνθεί για περισσότερη αποτελεσματικότητα και ως εκ τούτου έναν πιο μαλακό και αρωματικό ατμό!

Περιττό να πούμε ότι είναι ισχυρότερα και πιο εύκολο να καθαριστούν.

Είναι αλήθεια ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας θα αντέξει τα μακριά λουτρά της οινοπνεύματος ISO χωρίς υποβάθμιση, καθώς επίσης και τους μεγαλύτερους φυσικούς κραδασμούς.

Ωστόσο, το Inox παραμένει βαρύτερο και ως εκ τούτου προσθέτει σημαντικό βάρος στη συσκευή, περίπου 150 γραμμάρια για τη μονάδα Mighty και 135 για τη μονάδα Crafty.

Επιπλέον, το Inox είναι αγωγός θερμότητας και επομένως δεν είναι κατάλληλο για μεγάλες συνεδρίες εξάτμισης (περισσότερο από 10 λεπτά) με κίνδυνο να δει τη μονάδα να γίνεται πολύ ζεστή…

Παρ 'όλα αυτά, το ράμφος τιτανίου αντιστέκεται στη θερμότητα και παραμένει κρύο στο στόμα, οπότε δεν είναι τόσο προβληματικό.

Η επιχρυσωμένη κάψουλα doseuse

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η επιχρυσωμένη κάψουλα Doseuse FTV, στόχος της οποίας για άλλη μια φορά είναι να διαχωριστεί από ένα υλικό που δεν είναι βέλτιστο.

Ενώ η Inox αντικατέστησε το πλαστικό, η Χρυσή Πλάκα αντικαθιστά το Αλουμίνιο.

Το αλουμίνιο είναι εύκαμπτο και υποβαθμίζεται πολύ γρήγορα, γεγονός που συνεπάγεται πρόβλημα όσον αφορά την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα.

Ορισμένες διαμάχες θα καταγγείλουν την επιβλαβή του Ριγέ Αλουμινίου όταν θερμαίνεται …

Μένει να δούμε τι είδους αλουμίνιο και ποια θερμοκρασία θέρμανσης εμφανίζονται τα προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, η κάψουλα FTV είναι κατασκευασμένη από χαλκό, ο οποίος γίνεται επίσης τοξικός όταν οξειδώνεται, γεγονός που εξηγεί τη χρυσή πλάκα.

Για να ξέρεις, χρησιμοποιούμε χρυσό για να κάνουμε χειρουργικές προθέσεις, οπότε είναι ένα καλά επιλεγμένο υλικό!

Επιπλέον, η κάψα FTV είναι πολύ ισχυρότερη και επομένως ανθεκτική, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την παραμορφώνω με το χέρι.

Μια σημαντική λεπτομέρεια, ο χαλκός προσφέρει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα από το αλουμίνιο, έτσι θερμαίνεται και ψύχεται γρηγορότερα από το αλουμίνιο.

Το FTV φυσαλίδων

Εδώ είναι μια άλλη εναλλακτική λύση στο αρχικό πλαστικό της μονάδας ψύξης Storz: η χρήση ενός γυάλινου bubbler.

Επιπλέον, αυτό είναι συμβατό με όλους τους ατμοποιητές, αρκεί να έχετε το σωστό προσαρμογέα, χάρη στο θηλυκό σύνδεσμο SG 14mm!

Έτσι, η ιδέα είναι πάντα να επιμηκύνουμε το μονοπάτι του ατμού για να μαλακώσει και να το φιλτράρει, αλλά αυτή τη φορά με γυαλί για υλικό, το οποίο είναι ιδανικό για αρωματικό σεβασμό.

Είναι φυσικά δυνατό να τοποθετήσετε νερό σε αυτό ως στοιχείο διήθησης!

Το μειονέκτημα του γυαλιού είναι φυσικά η ευθραυστότητά του, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Ισχυρή περίπτωση FTV

Μερικοί από εμάς μπορεί να θυμούνται το Vapecase του JustVaporizer, το οποίο επέτρεψε την αποθήκευση του Mighty και των αξεσουάρ του.

Δυστυχώς αυτός ο σταθερός και πρακτικός χαρτοφύλακας δεν είναι πλέον διαθέσιμος στην αγορά…

Η FTV αναβιώνει την ιδέα με την πανίσχυρη θήκη της, σε μορφή επανασχεδιασμένη για να φιλοξενήσει το Bubbler FTV και τον προσαρμογέα του!

Με την προστατευτική και μονωτική λειτουργία του (αντι-οσμή και υγρασία), είναι το ιδανικό αξεσουάρ αποθήκευσης στο σπίτι και εν κινήσει!

IH ΕΝΑ FTV για Το Ντινάβαπ

Μετά τους ψεκασμούς από τον Storz και τον Bickel, φαίνεται ότι ο γαλλικός ατμοποιητής αφής έχει εξετάσει την περίπτωση του Dynavap.

Και τόσο το καλύτερο, γιατί αυτά τα μικρά κοσμήματα χωρίς ηλεκτρονικά είναι τα αγαπημένα πολλών από εμάς για πολλούς λόγους!

Για περίπου δύο χρόνια, υπάρχει μια αυξανόμενη τρέλα για τους οδηγούς επαγωγής (Induction Heater), οι οποίοι επιτρέπουν έναν θερμαντήρα χωρίς αναπτήρες.

Έτσι, το IH προσφέρει μια πιο ομοιογενή θέρμανση των φυτών και επιτρέπει στον χρήστη να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο κατά τη διάρκεια της θερμότητας και να βασιστεί αποκλειστικά στον ήχο "κλικ".

Το IH Ένα από τα FTV λειτουργεί καλά, εκτιμώ το γεγονός ότι δεν θερμαίνει πάρα πολύ σκληρά φυτά, όπως για παράδειγμα το Apollo 2 …

Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερες ριπές και σε κάθε περίπτωση απλά αφήστε το Dynavap 1 ή 2 δευτερόλεπτα μετά το κλικ στο IH One για να πάρετε μια ισχυρότερη θερμάστρα!

Ειδικοί ψεκασμού

Έχουμε δει ότι η συνάφεια των έργων που εκτελούνται από τη γαλλική Touch Vaporizer αποδεικνύει την ικανότητά τους στην εξάτμιση.

Ως εκ τούτου, έχουμε το δικαίωμα να αναμένουμε από τον κατασκευαστή να εξετάσει νέες έννοιες με την πάροδο των ετών.

Εν τω μεταξύ, συνιστώ ανεπιφύλακτα την επίχρυση κάψουλα doseuse και τις ανοξείδωτες μονάδες ψύξης τους για ισχυρούς και πανούργιους!

Καλοί ατμιστές!